Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε μας καλύτερα...

ΓΕΩ-ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ Ε.Π.Ε.

σχετικα με την εταιρεια

Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία σπιρουλίνας καθώς και υποπροϊόντων και παραπροϊόντων αυτής.

Η ΓΕΩ-ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ Ε.Π.Ε. συστάθηκε στις αρχές του 2012, είναι δηλαδή μία νέα επιχειρηματική δομή στη Νιγρίτα Σερρών με μακριά όμως ιστορία: Στην περιοχή και στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ΓΕΩ-ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ Ε.Π.Ε. παράγεται σπιρουλίνα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας για πάνω από μία 20ετία. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη μονάδα παραγωγής σπειρουλίνας στην Ελλάδα που δημιούργησε ουσιαστικά και την γνώση και ζήτηση που υπάρχει στην Ελλάδα για το προϊόν.

Η ΓΕΩ-ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΝΙΓΡΤΙΤΑΣ Ε.Π.Ε. από την σύσταση της μέχρι σήμερα έχει επενδύσει σημαντικά ποσά και τεχνογνωσία στην μονάδα παραγωγής αποσκοπώντας κυρίως στην σημαντική αύξηση του όγκου παραγωγής τόσο:

  •   με την επιμήκυνση της παραγωγικής περιόδου (από 5 σε 12 μήνες) με καλύτερη αξιοποίηση της φυσικής γεωθερμίας της περιοχής, όσο και
  •   με την δημιουργία καινούριων στερνών καλλιέργειας σπειρουλίνας

Παράλληλα με την ποσοτική αύξηση πραγματοποιείται επίσης ο εξορθολογισμός της διαδικασίας παραγωγής καθώς και η σταθεροποίηση / βελτιστοποίηση των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου.

Η σπειρουλίνα Νιγρίτας έχει πιστοποιηθεί ως ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός που οφείλεται στον συνδυασμό των ειδικών γεω-κλιματικών συνθηκών της περιοχής (ηλιοφάνεια, γεωθερμία) με τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, αφού οι στέρνες καλλιέργειας είναι κλειστές (σέρρες θερμοκηπίου) αντίθετα με την κυρίαρχη διεθνώς πρακτική των ανοικτών στερνών.

χαρακτηριστικα

 
 
 

οι ανθρωποι μας

Παντελής Αναστασιάδης

Το Μάρτιο του 2012 ο αρχιτέκτονας Παντελής Αναστασιάδης, έχοντας ήδη επιδείξει ιδιαίτερα εντυπωσιακό έργο κυρίως στην Αττική και με πάθος για την πράσινη ενέργεια, μαζί με την οικογένειά του αποφασίζουν να στραφούν προς τον πρωτογενή τομέα. Όπως σ’ όλες τις αναζητήσεις που προκύπτουν από όραμα, πίστη ή μεράκι, τα βήματά τους είναι προσεκτικά και σχολαστικά και σύντομα τους οδηγούν στον χώρο των ευεργετικών φυσικών ουσιών. Λίγη παραπάνω ενασχόληση τους προσήλωσε στον θαυματουργό κόσμο της Σπιρουλίνας και στην απίστευτα ευεργετική σχέση της με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Γιάννης Τζοβενής

Σ’ αυτόν τον επιχειρηματικό πυρήνα σύντομα προστίθεται ο Γιάννης Τζοβενής, Dr. βιολόγος και ζηλωτής του θαυματουργού αυτού μικροφύκους και των ιδιοτήτων του από τα φοιτητικά του χρόνια. Έτσι απλά από τα πρώτα στάδια στην ανήσυχη δημιουργική ομάδα κουμπώνει το απαραίτητο επιστημονικό και γνωστικό υπόβαθρο. Αυτή η ομάδα πια – σε πλήρη αντίθεση με την δημοφιλή σύγχρονη τακτική του γρήγορου και πρόχειρου – πρώτα εκτιμάει και αξιολογεί ιδανικότητα συνθηκών και εδαφών, μετά επενδύει στη γη με την απόλυτη βεβαιότητα της ορθής επιλογής, στήνεται παραγωγικά και μηχανολογικά και με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και τέλος, παράγει αυτό που εμείς πιστεύουμε ότι είναι πιθανά η κορυφαία σπιρουλίνα στον κόσμο. Αυτό τουλάχιστον προσπαθούμε.

Είμαστε μόνο στην αρχή και αισθανόμαστε βέβαιοι πως ότι κάναμε το κάναμε σωστά γιατί το κάναμε αβίαστα, με αγάπη στο καλό και πίστη στις δράσεις μας. Ο χρόνος θα δείξει αλλά οι πρώτες ανταποδόσεις της αγοράς μας γεμίζουν αισιοδοξία.

δοκιμαστε τη ΣΠΕΙΡΟΥΛΙΝΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ!

παραγγελια τωρα!

Spirulina Nigrita | Copyright © 2015-2017 | Developed by Trabica