Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Μερικές απο τις πιo συνηθισμένες ερωτήσεις, με τις απαντήσεις τους...

Show All
Τι είναι η Σπιρoυλίνα;

Η Σπιρουλίνα είναι μικροφύκος με χαρακτηριστικό κυανοπράσινο χρώμα. Είναι πολυδύναμος νηματοειδής οργανισμός, συχνά σπειροειδής (εξ ου και το όνομά της) που ευδοκιμεί είτε σε γλυκά είτε σε θαλάσσια νερά.
Μολονότι είναι αόρατη δια γυμνού οφθαλμού, κρύβει τη δύναμη της φύσης! Η Σπιρουλίνα είναι ένα 100% φυσικό προϊόν εξαιρετικά εύπεπτο (95% πεπτικότητα), που περιέχει ένα ευρύτατο φάσμα θρεπτικών ουσιών, γεγονός που την καθιστά πλήρη τροφή.

Γιατί πρέπει να παίρνω Σπιρουλίνα;

Γιατί αναπληρώνει πιθανές ελλείψεις της διατροφής, προσφέρει επιπλέον ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό, τον ενεργοποιεί και τον ενδυναμώνει απέναντι σε ασθένειες.

Ποια είναι η διατροφική σύνθεση της Σπιρουλίνας;

Η καλύτερη μη ζωϊκή πρωτεΐνη συναντάται στη Σπιρουλίνα, πλήρης σε απαραίτητα αμινοξέα και με μεγάλη πεπτικότητα (95%) και άρα απορρόφηση από τον οργανισμό. Επίσης πλήθος, βιταμινών, αντιοξειδωτικών, απαραίτητων λιπαρών και ιχνοστοιχείων κτλ καθώς και εύπεπτων πολυσακχαριτών την αναδεικνύουν σε πλήρη τροφή.

Που παράγεται η Σπιρουλίνα;

Παράγεται στα Θερμά Νιγρίτας του Νομού Σερρών, που έχει θεωρηθεί λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών ιδανικός τόπος γι΄ αυτήν την υδατοκαλλιέργεια.

Γιατί η Ελληνική Σπιρουλίνα είναι καλύτερη απο την εισαγόμενη;

Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αφοριστικά σε μία τέτοια ερώτηση. Η Ελληνική Σπιρουλίνα των Θερμών Νιγρίτας έχει ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης αλλά και ασφάλεια από μολύνσεις καθώς καλλιεργείται προστατευμένη σε θερμοκήπια. Η ποικιλία της έχει επιλεγεί με προσοχή για το διατροφικό μη τοξικό προφίλ της και σε συνδυασμό με την ποιότητα των νερών η ποιότητά της είναι πολύ υψηλή. Περαιτέρω η Ελληνική Σπιρουλίνα αποτελεί εγχώρια παραγωγή και υποστηρίζει έτσι την εθνική προσπάθεια.

Πως βοηθάει η Σπιρουλίνα την δίαιτα;

Η Σπιρουλίνα έχει την ιδιότητα όταν λαμβάνεται τουλάχιστον μισή ώρα προ φαγητού με ένα – δύο ποτήρια νερό να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού, οπότε μειώνεται η ανάγκη τροφής σε μεγάλες ποσότητες. Η λήψη της ημερήσιας δόσης καλό είναι να ολοκληρώνεται ως το μεσημέρι (πρωί – μεσημέρι).

επικοινωνηστε μαζι μας

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2322300437

6941602136

αφηστε μας ενα μηνυμα

Εάν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τη Σπειρουλίνα Νιγρίτας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Spirulina Nigrita | Copyright © 2015-2017 | Developed by Trabica